PROJEKTMEDARBEJDER PÅ DELTID


OM STILLINGEN

Som projekt- og mobiliseringsmedarbejder hos SF Ungdom vil du have en nøglerolle i at understøtte og drive SFU's større projekter, indsatser og kampagner. Dette omfatter arbejde med kampagnerelaterede interne og eksterne indsatser, og mobilisering til større nationale arrangementer samt kampagner. Du vil også være involveret i at organisere frivilliges deltagelse i større tværorganisatoriske samarbejder.

Din rolle indebærer tæt samarbejde med SFU's udvalg og frivillige for at sikre en effektiv udførelse og opstart af aktiviteter og projekter.

Du vil også håndtere ad hoc opgaver, der opstår i forbindelse med driften af ungdomspartiet, herunder afvikling af større arrangementer og landsledelsesmøder.

OM DIG

Du er god til at:

  • Initiativrig og engageret i dit arbejde, med evnen til at sætte dig selv i gang og arbejde effektivt og selvstændigt.

  • Skabe gejst og motivere mennesker omkring dig.

  • Være på og performe i dit daglige arbejde, herunder at gå foran, tale i telefonen, være på kampagne og tale med fremmede.

  • Lære fra dig, inspirere andre og selv indhente ny viden og ideer, som løbende bidrager til at udvikle SFU’s arbejde.

  • Håndtere pressede situationer uden at miste overblikket og arbejde med deadlines.

  • Agere loyalt som ansat i en politisk organisation.

Kendskab til SF Ungdoms aktiviteter, arbejdet i afdelinger og distrikter er en fordel, men ikke et krav, da du vil have mulighed for at sætte dig ind i dette.

OM ARBEJDSPLADSEN

Arbejdspladsen tilbyder stor fleksibilitet, især hvis du er studerende, med mulighed for at arbejde enten fra vores sekretariat i København eller hjemmefra. Løbende sekretariatsmøder sikrer, at du inkluderes i fællesskabet, selvom du ikke er fysisk til stede.

Stillingen er på 10 timer ugentligt med stor fleksibilitet ift. tilrettelæggelse af arbejdstid i forbindelse med eksempelvis eksamener eller øvrig beskæftigelse.

Du vil blive en del af et ungt, dynamisk team, der arbejder hårdt og effektivt. Dit arbejde vil kræve tæt samarbejde med SFU’s øvrige ansatte og daglige ledelse. Du får ansvar og rum til at udvikle dine opgaver og arbejdsområdet, og vi forventer, at du bidrager til fælles målsætninger og arbejder loyalt over for organisationens beslutninger.

ANSØGNINGEN

Er dette job noget for dig? Send din ansøgning til dd@sfu.dk. Ansøgningsfristen er 9. juni 2023 kl. 23.59, med ansættelsessamtaler umiddelbart efter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte organisatorisk leder David Dam Jensen på dd@sfu.dk.

David Dam Jensen