SF Ungdom

Vær med

Join the movement

Bliv aktiv

Du kan være med i kampen for at skabe en bedre verden - om du så har fem minutter, to timer eller en hel weekend. SFU har lokalafdelinger i hele landet, og vi holder ofte nationale arrangementer, hvor SFU'ere fra hele landet mødes for at skabe forandring.

 

Find din lokalafdeling

SFU har lokalafdelinger i hele landet. Lokalafdelingerne går på gaden, holder møder og har det godt sammen. 

Find din lokale afdeling her

Kommende arrangementer

IMG_0282.JPG

Mød en SFU'er

ASK HARSLØF JUNCKER

24 år, København

Hvorfor blev du medlem af SFU?

Jeg blev medlem af SFU lige efter jeg var blevet 14. Det var i forbindelse med en række stramninger på asylområdet, som jeg synes var rigtig nedern. Jeg kan huske at jeg var vildt enig med SF og så søgte jeg lidt på nettet og blev medlem.

Hvad laver du i SFU

Jeg er distriktssekretær i København. Så jeg sikrer at der bliver planlagt aktiviteter i København. Jeg har både været med til at planlægge kampagner til valg, men jeg har også lavet bilfri søndag, planlagt fester, hygge og lavet mad. Så lidt af det hele.

Hvad er det fedeste ved at være SFU'er

Jeg tror det er, at vi altid lægger en plan for hvordan vi kan gøre en forskel med det vi beslutter. Det er super at have en masse gode holdninger, men jeg synes det er vigtigt at vi også kommer ud med dem! Om det så er i læserbreve, en video, eller ved at tage ud på gaden og snakke med folk er så op til en selv. Det er bare fedt at vi altid tænker holdninger sammen med handling.