SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

VÆR MED TIL AT GØRE POLITISK SOMMERLEJR BEDRE END NOGENSINDE FØR

 

Årets Politiske Sommerlejr nærmer sig med hastige skridt, og vi glæder os! I gruppen knokler vi for, at dette års sommerlejr bliver helt fantastisk – og du kan være med!

SOCIALE AKTIVITETER

Hver dag på politisk sommerlejr er propfyldt med både oplæg og sociale aktiviteter. De sociale aktiviteter kan være alt fra morgendans for de tømmermændsramte, over natløb, der skræmmer dine venner fra vid og sans til at koordinere en sækkeløbskonkurrence. Rammerne er løse, så du kan virkelig få lov til at sætte dit præg på årets sommerlejr – (næsten) alt mellem himmel og jord er muligt!

FESTIVISTEN

Har du en ægte ordekvilibrist i maven? Drømmer du om at interviewe alt fra fulde aktivister til nyligt folkevalgte? Har du nogensinde læst ”Listen” på Politiken og tænkt ”Det kan jeg gøre bedre!”? Så er det nu, du skal slå til!

Hver dag på Politisk Sommerlejr udkommer Festivisten - den trykte sommerlejr-avis! Den er propfyldt med interviews, afslørende baggrundsartikler, drinksanmeldelser, modepolitiet, voxpops og en masse andet gøgl! Der står en skarp redaktion bag Festivisten, som du kan være en del af, og give dine meddeltagere på sommerlejren en masse god underholdning.

Hvis noget af det ovenstående lyder spændende og som noget for dig, kan du sende en mail til Esther Rørbæk på er@sfu.dk

 
 
57419063_10156864570827535_8422728525869481984_o (1).jpg
 
Emma Sjørvad