SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

GENOPSLAG: BLIV EN DEL AF FOLKETINGSVALGKAMPENS FEDESTE UNDERUDVALG

 

Vil du bruge din folketingsvalgkamp på landskontoret og hjælpe kandidater over hele landet? Så læs med her. 

SFU nedsætter en arbejdsgruppe, som har ansvaret for at styre og understøtte valgkampen fra vores landskontor i København under selve valgkampen. Opgaverne er at hjælpe de lokale kampagner, det kan være med layout, pressemeddelser, medieovervågning, videoredigering, politikudvikling, research og meget andet.

Arbejdet vil primært være på landskontoret på Nørrebro i København i perioden fra valget udskrives til det er afholdt dvs. cirka 3 uger. I den periode forventer vi at du kan arbejde i gennemsnit 3-4 timer om dagen på LK. Arbejdet er altså ideelt, hvis du har sabbatår eller et meget fleksibelt studie. Hvis du ikke bor i Københavnsområdet er du velkommen til at søge, vi har fået nogle tilsagn om, at vi kan låne sofaer og senge hos folk i valgkampsperioden. Der er tre pladser og en tovholder.

Skriv opstilling på maksimalt 100 ord om, hvem du er og hvilke kompetencer du kan bidrage med og send den til esther@sfu.dk senest den 25. oktober klokken 12.00.

Har du spørgsmål så kontakt Søren Nørgaard på sn@sfu.dk.

 
Esther Elmegaard Bæk