SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

LANDSMØDET ER LIGE OM HJØRNET - STIL OP TIL GRUPPEN!

 

Landsmødet er uden tvivl SFU-årets vigtigste begivenhed. Derfor får du nu muligheden, for at stille op til landsmødegruppen, så du kan være med til at sikre at næste års landsmøde bliver bedre end nogensinde før.

På landsledelsens næste møde skal landsledelsen vedtage et koncept for landsmødet og nedsætte landsmødegruppen. Nedenfor kan du læse udkastet til koncept for landsmødet. Det kan naturligvis nå at ændre sig en lille smule, når landsledelsen behandler det.

Der er endnu ikke skrevet antal medlemmer af landsmødegruppen ind i konceptet for landsmødet, men gruppen får formentlig 3-4 medlemmer og en tovholder.

Stil op

Synes du, det lyder spændende, skal du ikke tøve et øjeblik med at sende din opstilling. Den må maksimalt fylde 100 ord, og skal sendes til esther@sfu.dk senest den 28. september 2018 klokken 12.00.

Har du spørgsmål til, hvad arbejdet indebærer, skal du ligeledes heller ikke tøve med at skrive til esther@sfu.dk. Så vil landssekretæren efter bedste evne forsøge at besvare dine spørgsmål.

 
Esther Elmegaard Bæk