SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

UNDERUDVALG TIL SKOLINGSARBEJDET

 

Politisk program-gruppen

Politisk program-gruppen skal stå for at planlægge store dele af programmet til næste træf. De har ansvaret, sammen med de to medlemmer af skolingsudvalget (SKU), der sidder med i politisk program-gruppen, at planlægge de dele af det faglige program på næste træf, der ikke er lokale ledere. Det betyder at man som medlem af politisk program-gruppen skal være med til at finde på idéer til oplægsholdere, workshopfacilitatorer etc. Derudover skal man være med til at tage kontakt til oplægsholderne og sørge for at alt med oplægsholderne kører som smurt i olie under selve træffet.  

Der sidder i forvejen to medlemmer af SKU i Politisk Program-gruppen, og de vil gerne have valgt 2-3 personer yderligere. Har du nogen spørgsmål til hvad gruppen laver, kan du kontakte de to siddende medlemmer: Kasper Brink Mose (kasper@sfu.dk) og Alexander Trabjerg (alexandertrabjerg@gmail.com)

Socialt program-gruppen

Socialt program-gruppen skal stå for at planlægge det sociale program på næste træf. De har ansvaret, sammen med de tre medlemmer af skolingsudvalget (SKU), der sidder med i socialt program-gruppen, at planlægge det sociale program på næste træf. Det betyder at man som medlem af gruppen skal være med til at finde på idéer til festens tema, ryste-sammen- og pauselege og andre sociale aktiviteter. Derudover forventes det at man hjælper til med bl.a. at pynte op til fest, hjælper til med afholdelse af sociale aktiviteter og evt. andre opgaver.

Der sidder i forvejen tre medlemmer af SKU i Socialt Program-gruppen, og de vil gerne have valgt 2 personer yderligere. Har du nogen spørgsmål til hvad gruppen laver, kan du kontakte en af de siddende medlemmer: Kathrine Jøhnk Carn (kathrinecarn@gmail.com).

Lokale ledere-gruppen

Som medlem af lokale ledere-gruppen, skal man være med til at udarbejde programmet for lokale ledere på næste træf. Lokale ledere er et spor på træf, hvor lokale tillidsvalgte kan lære alt om medlemssystemet, alt om SFUs organisation og få gode lederværktøjer samt meget mere. Lokale leder-gruppen har ansvaret, sammen med de to medlemmer af skolingsudvalget (SKU), der sidder med i gruppen, at planlægge og organisere lokale leder sporet på næste træf. Det betyder at man - lidt ligesom med det politiske program - skal være med til at finde på idéer til oplægsholdere, workshops samt hvilke emner, der kunne være fede for lokale tillidsvalgte at få viden om. Derudover er man under træffet ansvarlig for at Lokale Ledere-sporet  kører som en leg under selve træffet.

Der sidder i forvejen to medlemmer af SKU i Lokale ledere-gruppen, og de vil gerne have valgt 2-3 personer yderligere. Har du nogen spørgsmål til hvad gruppen laver, kan du kontakte de to siddende medlemmer: Nanna Kræmmer Hansen (nannabyvej@gmail.com) og Claudia Simoni (simoni_claudia@ymail.com)

Lyder det som noget for dig?

Er du tændt på at arbejde med SFUs skoling på det næste træf, og synes du en af grupperne ovenfor beskrevet lyder spændende, skal du ikke tøve med at stille op til udvalget. Det gør du ved at sende en mail til esther@sfu.dk senest d. 8 august klokken 14.00. 

 
Esther Elmegaard Bæk