SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

TAG MED SFU PÅ FOLKEMØDET

Har du lyst til at tage til Folkemødet 2018 med SFU? Så skal du læse med her! 

Når Folkemødet på Bornholm igen i år løber af stablen er det for ottende gang - og du har muligheden for at deltage sammen med en masse seje SFUere. Når du deltager sammen med SFU får du en unik mulighed for at være en del af det fællesskab vi er, når 20 SFUere sætter kursen mod Bornholm. Vi sørger for transport, overnatning, morgenmad, frokost, fede arrangementer og en række sjove dage.

Forventninger til dig som deltager:

  • At du har lyst til at deltage aktivt i debatter og eventuelt har lyst tage debatter
  • At du kan være en konge om dagen, hvis du er det om natten
  • At du kan opføre dig voksent og ansvarligt

  • At du deltager aktivt i fællesskabet

  • At du deltager i fællessamlinger

Praktisk:

  • Hvornår: torsdag 14. juni til 17. juni 2018 (halvdelen af SFUs deltagere tager allerede onsdag den 13. juni, for at kunne være med om torsdagen)
  • Overnatning: Vi sover på den politiske slagmark sammen med en masse andre unge mennesker, og en stor del af de andre ungdomspartier - det sørger vi for
  • Transport: Vi kører med Bornholmerbussen, og vi sørger for al transport til og fra folkemødet. Den ene halvdel kører med bussen onsdag d 13. juni, den anden halvdel kører med bussen torsdag d. 14. juni. 
  • Pris: 500 kroner
  • Deltagerbetaling dækker som minimum: transport, overnatning, morgenmad og frokost

Skriv en ansøgning på maks 150 ord om, hvorfor du skal med på Folkemødet 2018. Derudover skal du skrive, fra hvornår du kan tage afsted (onsdag eller torsdag) og om der er en risiko for, om du skal til eksamen under folkemødet (og der derfor er en risiko for du melder afbud).

Du skal sende din ansøgning til esther@sfu.dk senest den 20. marts klokken 12.00. 

Har du spørgsmål eller andet ifm. Folkemødet, skal du være velkommen til at kontakte koordinatorerne, Anna Kuhne Kjær (ak@sfu.dk) og Sofie Lippert (sofie@sfu.dk), eller landssekretær, Esther Elmegaard Bæk (esther@sfu.dk). 

folkemoede_logo.jpg
Esther Elmegaard Bæk