SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

GØR SFU'S DELTAGELSE PÅ UNGDOMMENS FOLKEMØDE FABELAGTIG

Den 6. til 8. september løber Ungdommens Folkemøde for tredje gang over stablen, og du skal være med!

Ungdommens Folkemøde er en årlig demokratifestival, der i år kommer til at foregå over tre dage. Det er en enestående mulighed for at komme i kontakt med flere tusindvis af unge mennesker fra hele landet. 

For at kunne sørge for at SFU er mest muligt synlige på UFM18, søger vi lige nu to koordinatorer, der skal stå for at koordinere og arrangere aktiviteter i teltet, samarbejde med SF's folketingspolitikere, sørge for seje frivillige og generelt sikre at SFU's deltagelse går over i historien. 

For at være koordinator, er det en fordel, at du kan deltage i så stor en del af UFM18 (sekretariatet hjælper også til, og kan assistere jer lidt) som muligt. Derudover er det en fordel at du kan deltage i en inspirationskonference den 21/3 på spillestedet ALICE CPH på Nørrebro i København. Inspirationskonferencen foregår fra 9.00-14.00, og her kan du blive klogere på hele UFM, få inspiration til workshops og events i stadepladserne samt møde andre deltagende organisationer og blive klogere på tidligere års erfaringer.

Hvis du synes det lyder spændende, skal du ikke tøve med at sende din opstilling. Den må være maks 150 ord, og skal sendes til esther@sfu.dk senest tirsdag den 13. marts klokken 14.00. 

Skriv gerne til ovenstående mail-adresse, hvis du har spørgsmål eller andet. 

ufm_logo.png
Esther Elmegaard Bæk