SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

SKRIVEGRUPPE: ARBEJDSPROGRAM 2019-2020 (LANDSMØDEPAPIR)

På landsmødet 2019, skal SFU vedtage et Arbejdsprogram for SFU-året 2019-2020. Arbejdsprogrammet er det papir, der skal tegne SFUs politiske og organisatoriske prioriteringer for året - og som næste års landsledelse skal arbejde ud fra og med indtil Landsmødet 2020.

Arbejdsprogrammet er en spøjs størrelse, og har gennem tiden haft forskellige navne og forme - og hvis du vil have et godt indtryk af, hvad arbejdsprogrammet er - og skal kunne - kan du skimme Arbejdsprogrammet 2018-2019, som du kan finde lige her.

SÅDAN STILLER DU OP, OG DET KRÆVER DET

For at stille op til skrivegruppen, skal du blot sende en mail til esther@sfu.dk med en motivation på maks. 100 ord. Dette skal du gøre senest den 25. oktober klokken 12.00.

For at sidde i skrivegruppen, skal du have lysten til at være med til at formulere SFUs politik på uddannelsesområdet. Du skal have lysten og muligheden for at arbejde de næste to-tre måneder tid, da det endelige udkast til landsmødet skal vedtages på landsledelsens 6. møde den 18.-20. januar (hvorfor udkastet til papiret skal være klart omkring nytår).

Har du nogen spørgsmål til, hvad det betyder at sidde i en skrivegruppe, skal du være mere end velkommen til at sende en mail til landssekretær, Esther Elmegaard Bæk på esther@sfu.dk, så skal hun nok forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

Esther Elmegaard Bæk