SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

VÆR MED TIL AT PLANLÆGGE FOLKEMØDET 2019

 

Folkemødet er årets store politiske navlepillerfest, og igen i år regner vi med at sende en delegation af SFU’ere til Folkemødet på Bornholm, så vi kan vise resten af debat-Danmark, hvor seje SFU er.

Som altid kræver deltagelsen på folkemødet en del arbejde, så vi kan sikre at vi er til stede, hvor det er relevant. Derfor søger vi nu to koordinatorer, der skal stå for at planlægge SFU's deltagelse på Folkemødet i samarbejde med sekretariatet. 

Det er en fordel, hvis du har deltaget på Folkemødet på Bornholm før - enten med SFU eller på anden vis.

Har du lyst til at være koordinator for SFU på folkemødet, skal du sende din opstilling til Landssekretær, Esther Elmegaard Bæk, på esther@sfu.dk senest den 5. februar klokken 12.00. I din opstilling skal du kort beskrive, hvad du kan bidrage med og dine tanker om Folkemødet. Din opstilling må maks være 150 ord. 

Du skal ligeledes være velkommen til at skrive til ovenstående mailadresse, hvis du har spørgsmål eller andet. 

 
Esther Elmegaard Bæk