SF Ungdom

Stil op

Grupper og udvalg

GENOPSLAG: Bliv en del af SFU's faglige udvalg

SFU’s faglige udvalg søger nye medlemmer – og det kan blive dig!

Læs mere nedenfor om, hvad det faglige udvalg laver, og hvordan du bliver en del af det:

Det faglige udvalgs arbejde skal være mere bredt og flersidet end tidligere. Udover kampen for erhvervsuddannelser vil udvalget derudover fortsætte dets fokus på unges arbejdsvilkår i forlængelse af kampagnen Vælg Fremtiden.

Derudover skal det faglige udvalg tilstræbe løbende at spille sig ind i aktuelle faglige kampe der omhandler grundlæggende uretfærdigheder som lønpres og forringelse af arbejdsvilkår, social dumping og i forlængelse herfra samarbejde med fagbevægelsen.

Det faglige udvalg vil også undersøge muligheder for samarbejde og erfaringsudveksling med vores internationale samarbejdspartnere i lande der oplever lignende udfordringer på det faglige områder som i Danmark.

Synes du det lyder spændende, skal du sende en opstilling til Landssekretæren, Esther Elmegaard Bæk, på esther@sfu.dk senest torsdag d. 27. februar klokken 12.00. Hvor du med maksimalt 150 ord beskriver hvad du kan bidrage med til udvalget, og hvorfor du gerne vil være en del af det.

Du skal ligeledes være velkommen til at skrive til Esther Elmegaard Bæk, hvis du har spørgsmål eller lign.

Matthias Ulberg