SF Ungdom

Kalender

 

Her kan du se SFU-begivenheder gennem året - ønsker du at få en begivenhed i kalenderen, kan du få den tilføjet ved at udfylde denne formular. Du modtager en kvittering, når begivenheden er oprettet. 

 

 

 
Back to All Events

SFU's kampagneleder-uddannelse


  • SF Ungdom Blegdamsvej København Denmark (map)

SFU’s Kampagneleder Uddannelse er for dig, der vil være en leder, der går forrest i processen hvor der planlægges lokale- og ikke mindst nationale kampagner. Den er for dig, der også vil kunne håndtere kampagne-ledelsen og udførelsen af en kampagne. 
På uddannelsen vil du modtage undervisning i pressehåndtering, formidling, lobbyarbejde og kampagneplanlægning Vi tilbyder et højt niveau med eksterne undervisere. Det betyder at både nye og erfarne ledere vil få glæde af uddannelsen. 

Under uddannelsen vil der være workshops, hvor du sammen med en gruppe vil udvikle et kampagne-element eller en hel kampagne, der vil kunne bruges i din lokalafdeling - Et kampagne element kan fx være en plan for lobbyarbejde med samarbejdspartnere, en indsats på sociale medier eller en samlet tilgang til en kampagnes målgruppe. Hver gruppe vil få tilknyttet en vejleder, der efter uddannelsen vil hjælpe gruppen med at få kampagnen eller kampagneelementet til at lykkes.

Uddannelsen er udgør sammen med SFU's aktivistiske organizeruddannelse og SFU's strategiske leder-uddannelse SFU's lederuddannelse 2019. Uddannelserne er tilrettelagt, så du både kan deltage på uddannelserne enkeltvis, eller tilmelde dig alle tre uddannelser, og dermed få den samlede lederuddannelse. 

Yderligere infomation om pris og program følger. 
Der tilbydes overnatning på SFU's landskontor.

Earlier Event: February 15
SF Ungdom - 50års fødselsdag
Later Event: March 1
MARTSTRÆF 2018