SF Ungdom

Kalender

 

Her kan du se SFU-begivenheder gennem året - ønsker du at få en begivenhed i kalenderen, kan du få den tilføjet ved at udfylde denne formular. Du modtager en kvittering, når begivenheden er oprettet. 

 

 

 
Back to All Events

SFU's strategiske lederuddannelse


  • SF Ungdom 24 Blegdamsvej København, 2200 Denmark (map)

SFU's strategiske lederuddannelse er for dig, der vil være en leder, der bevarer overblikket, holder mange bolde i luften, tegner de store linjer og skaber de bedste rum til demokratiske beslutninger. 

På uddannelsen vil du modtage undervisning i projektledelse, mødefacilitering, rollen som leder og demokratisk mødekultur. Vi tilbyder et højt niveau med eksterne undervisere. Det betyder at både nye og erfarne ledere vil få glæde af uddannelsen. 

Under uddannelsen vil der være workshops, hvor du sammen med en gruppe vil udvikle en projekt-ide, der vil kunne bruges i din lokalafdeling - det kan fx være en ny type brainstorm-møde, et debatarrangement eller en oplægsrække. Hver gruppe vil få tilknyttet en vejleder, der efter uddannelsen vil hjælpe gruppen med at få projekt-ideen til at lykkes.

Uddannelsen er udgør sammen med SFU's aktivistiske organizeruddannelse og SFU's kampagneleder-uddannelse SFU's lederuddannelse 2019. Uddannelserne er tilrettelagt, så du både kan deltage på uddannelserne enkeltvis, eller tilmelde dig alle tre uddannelser, og dermed få den samlede lederuddannelse. 

Pris: 200 kr - tilmelding til eventet er tilmelding til begivenheden

Yderligere infomation om program følger. 
Der tilbydes overnatning på SFU's landskontor.

Earlier Event: October 6
Introarrangement i SF Ungdom
Later Event: October 26
OKTOBERTRÆF 2018