SF Ungdom

Kalender

 

Her kan du se SFU-begivenheder gennem året - ønsker du at få en begivenhed i kalenderen, kan du få den tilføjet ved at udfylde denne formular. Du modtager en kvittering, når begivenheden er oprettet. 

 

 

 
Back to All Events

SFU's aktivistiske organizeruddannelse


  • SF Ungdom Blegdamsvej København Denmark (map)

SFU's aktivistiske organizeruddannelse er for dig, der vil være en leder, der skaber gejst, engagerer og organiserer de sejeste aktivister, hverver og skaber den kampagneorganisation, som SFU er kendt for.

På uddannelsen vil du modtage undervisning i aktivistisk organisering, hvervning, frivillig ledelse og gejst skabende aktiviteter. Vi tilbyder et højt niveau med eksterne undervisere. Det betyder at både nye og erfarne ledere vil få glæde af uddannelsen.

Under uddannelsen vil der være workshops, hvor du sammen med en gruppe vil udvikle en organiserings-ide, der vil kunne bruges i din lokalafdeling - det kan fx være en ny type aktion, et socialt arrangement eller en koncert . Hver gruppe vil få tilknyttet en vejleder, der efter uddannelsen vil hjælpe gruppen med at få organiserings-ideen til at lykkes.

Uddannelsen er udgør sammen med SFU's strategiske lederuddannelse og SFU's kampagneleder-uddannelse SFU's lederuddannelse 2019. Uddannelserne er tilrettelagt, så du både kan deltage på uddannelserne enkeltvis, eller tilmelde dig alle tre uddannelser, og dermed få den samlede lederuddannelse. 

Yderligere infomation om pris, location og program følger. 
Der tilbydes overnatning i forbindelse med uddannelsen

Earlier Event: October 26
OKTOBERTRÆF 2018
Later Event: November 23
5. Landsledelsesmøde 2018-2019