SF Ungdom

Kalender

 

Her kan du se SFU-begivenheder gennem året - ønsker du at få en begivenhed i kalenderen, kan du få den tilføjet ved at udfylde denne formular. Du modtager en kvittering, når begivenheden er oprettet. 

 

 

 
Nov
1
to Nov 3

Efterårstræf 2019

SÆT ALLEREDE I DAG KRYDS I DIN KALENDER - EFTERÅRSTRÆFFET ER LIGE OM HJØRNET!

Til Efterårstræffet 2019 sætter vi fokus på Rettigheder. Det kommer til at være en spændende weekend fyldt med oplæg, røde sange, fest og højt humør alt sammen i selskab med dine dejlige, nye som gamle, SFU-venner, .

Flere informationer kommer senere.

View Event →
Mar
20
to Mar 22

Forårstræf 2020

FORÅRSTRÆF 2020 - SÆT ALLEREDE NU ET X I KALENDEREN

Til Forårstræffet 2020 kommer til at blive en fed weekend med et fagligt fokus, oplæg, røde sange, fest og højt humør alt sammen i selskab med dine dejlige, nye som gamle, SFU-venner. Så kom og støt op!

Flere informationer kommer senere.

View Event →

Apr
18
to Apr 21

LANDSMØDE 2019

SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN TIL LANDSMØDET 2019!

Det bliver et brag af et landsmøde og som altid foregår det i påsken! Glæd dig!

 

Mere info følger naturligvis efterhånden som vi nærmer os påsken 2019. 

View Event →
 SFU's kampagneleder-uddannelse
Feb
22
to Feb 24

SFU's kampagneleder-uddannelse

SFU’s Kampagneleder Uddannelse er for dig, der vil være en leder, der går forrest i processen hvor der planlægges lokale- og ikke mindst nationale kampagner. Den er for dig, der også vil kunne håndtere kampagne-ledelsen og udførelsen af en kampagne. 
På uddannelsen vil du modtage undervisning i pressehåndtering, formidling, lobbyarbejde og kampagneplanlægning Vi tilbyder et højt niveau med eksterne undervisere. Det betyder at både nye og erfarne ledere vil få glæde af uddannelsen. 

Under uddannelsen vil der være workshops, hvor du sammen med en gruppe vil udvikle et kampagne-element eller en hel kampagne, der vil kunne bruges i din lokalafdeling - Et kampagne element kan fx være en plan for lobbyarbejde med samarbejdspartnere, en indsats på sociale medier eller en samlet tilgang til en kampagnes målgruppe. Hver gruppe vil få tilknyttet en vejleder, der efter uddannelsen vil hjælpe gruppen med at få kampagnen eller kampagneelementet til at lykkes.

Uddannelsen er udgør sammen med SFU's aktivistiske organizeruddannelse og SFU's strategiske leder-uddannelse SFU's lederuddannelse 2019. Uddannelserne er tilrettelagt, så du både kan deltage på uddannelserne enkeltvis, eller tilmelde dig alle tre uddannelser, og dermed få den samlede lederuddannelse. 

Yderligere infomation om pris og program følger. 
Der tilbydes overnatning på SFU's landskontor.

View Event →
SF Ungdom - 50års fødselsdag
Feb
15
to Feb 16

SF Ungdom - 50års fødselsdag

Danmarks aktivistiske ungdomsparti, SF Ungdom, fylder 50 år - og det skal naturligvis fejres med manér!

Herligheden starter kl. 15.00 med reception, hygge og forfriskninger i både våd og tør form. Når aftenen nærmer sig, åbner vi for vores billige bar, skruer op for musikken og fester, til den lyse morgen.

SF'ere, SFU'ere og samarbejdspartnere i alle afskygninger er mere end velkomne - så tag en god ven under armen og kom glad!

View Event →
Debattørbootcamp for skolevalgsdebattører - Århus
Dec
16
12:00 AM00:00

Debattørbootcamp for skolevalgsdebattører - Århus

Skolevalget står for døren, og borgerlige typer/klasseforrædere skal bekæmpes!


Vi har derfor brug for DIG! Kom glad til dette arrangement, hvor du vil få en masse gode værktøjer til at blive den sejeste og dygtigste debattør.
Arrangementet er både for utrænede og erfarne debatøre, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage, og der vil selvfølgelig være noget forplejning undervejs!

PROGRAM: 
12.00-12.30: Hvad er skolevalget?

12.45-14.30: Den gode debattør/ Retorik

15.00-16.30: SFU's politik i forhold til mærkesagerne, og de gode argumenter for og i mod!

17.00-19.00: Debat træning

View Event →
Debattørbootcamp for skolevalgsdebattører - Odense
Dec
8
12:00 AM00:00

Debattørbootcamp for skolevalgsdebattører - Odense

Kammerater! Der er skolevalg i slutningen af januar og det skal vindes! Vi skal overbevise ungdommen om, at den er folkesocialistisk! Programmet vil både være godt for den erfarne debattør, som før har været ude og gøre de fynske debatpaneler usikre og for den helt nye debattør, som lige mangler de sidste værktøjer til, at blive en sej debattør!

12.00-12.30: Hvad er skolevalget?

12.45-14.30: Den gode debattør/ Retorik

15.00-16.30: SFU's politik i forhold til mærkesagerne og de gode argumenter for og i mod!

17.00-19.00: Debat trænning

View Event →
Debattørbootcamp for skolevalgsdebattører - København
Dec
2
12:00 AM00:00

Debattørbootcamp for skolevalgsdebattører - København

Skolevalget står for døren.. og borgerlige typer/klasseforrædere skal bekæmpes!- Vi har brug for DIG! Som glad til dette arrangement, hvor du vil få en masse gode værktøjer til, på bedste måde at blive den sejeste og dygtigste debattør! 
Arrangementet er både til nye SFU håb og gamle røvhuller, så der er ingen undskyldning for ikke at dukke op!

PROGRAM: 
12.00-12.30: Hvad er skolevalget?

12.45-14.30: Den gode debattør/ Retorik v. Teis Volstrup

15.00-16.30: SFU's politik i forhold til mærkesagerne og de gode argumenter for og i mod!

17.00-19.00: Debat trænning

View Event →
SFU's aktivistiske organizeruddannelse
Nov
16
to Nov 18

SFU's aktivistiske organizeruddannelse

SFU's aktivistiske organizeruddannelse er for dig, der vil være en leder, der skaber gejst, engagerer og organiserer de sejeste aktivister, hverver og skaber den kampagneorganisation, som SFU er kendt for.

På uddannelsen vil du modtage undervisning i aktivistisk organisering, hvervning, frivillig ledelse og gejst skabende aktiviteter. Vi tilbyder et højt niveau med eksterne undervisere. Det betyder at både nye og erfarne ledere vil få glæde af uddannelsen.

Under uddannelsen vil der være workshops, hvor du sammen med en gruppe vil udvikle en organiserings-ide, der vil kunne bruges i din lokalafdeling - det kan fx være en ny type aktion, et socialt arrangement eller en koncert . Hver gruppe vil få tilknyttet en vejleder, der efter uddannelsen vil hjælpe gruppen med at få organiserings-ideen til at lykkes.

Uddannelsen er udgør sammen med SFU's strategiske lederuddannelse og SFU's kampagneleder-uddannelse SFU's lederuddannelse 2019. Uddannelserne er tilrettelagt, så du både kan deltage på uddannelserne enkeltvis, eller tilmelde dig alle tre uddannelser, og dermed få den samlede lederuddannelse. 

Yderligere infomation om pris, location og program følger. 
Der tilbydes overnatning i forbindelse med uddannelsen

View Event →
SFU's strategiske lederuddannelse
Oct
12
to Oct 14

SFU's strategiske lederuddannelse

SFU's strategiske lederuddannelse er for dig, der vil være en leder, der bevarer overblikket, holder mange bolde i luften, tegner de store linjer og skaber de bedste rum til demokratiske beslutninger. 

På uddannelsen vil du modtage undervisning i projektledelse, mødefacilitering, rollen som leder og demokratisk mødekultur. Vi tilbyder et højt niveau med eksterne undervisere. Det betyder at både nye og erfarne ledere vil få glæde af uddannelsen. 

Under uddannelsen vil der være workshops, hvor du sammen med en gruppe vil udvikle en projekt-ide, der vil kunne bruges i din lokalafdeling - det kan fx være en ny type brainstorm-møde, et debatarrangement eller en oplægsrække. Hver gruppe vil få tilknyttet en vejleder, der efter uddannelsen vil hjælpe gruppen med at få projekt-ideen til at lykkes.

Uddannelsen er udgør sammen med SFU's aktivistiske organizeruddannelse og SFU's kampagneleder-uddannelse SFU's lederuddannelse 2019. Uddannelserne er tilrettelagt, så du både kan deltage på uddannelserne enkeltvis, eller tilmelde dig alle tre uddannelser, og dermed få den samlede lederuddannelse. 

Pris: 200 kr - tilmelding til eventet er tilmelding til begivenheden

Yderligere infomation om program følger. 
Der tilbydes overnatning på SFU's landskontor.

View Event →
Oct
6
11:00 AM11:00

Introarrangement i SF Ungdom

Er du rød, grøn og ung, og er du også træt af de borgerliges ulighedsskabende og usolidariske politik?

Så er SFU måske noget for dig! 

Vi inviterer dig til introarrangement d. 6. oktober. Her skal vi besøge Jacob Mark på Christiansborg, høre fede oplæg, hygge og så slutter vi af med et brag af en fest. 

Det hele løber af stablen på SFU’s landskontor på Nørrebro, og du kan sagtens overnatte, hvis du har lyst. 

Det er ganske gratis, så skynd dig at trykke deltager her på begivenheden og så garanterer vi en dag og aften, hvor du kan lære meget mere om SFU i godt selskab. 

Hvis du har nogle spørgsmål er du også mere end velkommen til at skrive til os her på siden. 

Vi ses

View Event →
Politisk Festival 2018
Aug
1
to Aug 5

Politisk Festival 2018

Politisk Festival er SFU’s tilbagevendende festival for alle unge med hjertet til venstre. Det er en festival fyldt med debat, politik, hygge, workshops, koncerter, fest, strandtur og meget mere. Og du kan læse meget mere om det her:

View Event →