SF Ungdom

Jobopslag

ORGANISATIONSKONSULENT

 

SF Ungdom søger en organisationskonsulent med tiltrædelse 1. august 2019. Stillingen løber til udgangen af juni 2020. Du kommer i det daglige til at have kontakt med mange forskellige mennesker, og du får meget ansvar, så du selv kan udvikle dine arbejdsopgaver.

Lyder det som noget for dig, så læs mere nedenfor:

OM STILLINGEN

Som organisationskonsulent vil din primære opgave være at arbejde med organiseringen af SFU’s lokale aktiviteter og organisationsudvikling. Det vil være dit primære ansvar at igangsætte og understøtte SFU’s kampagneaktiviteter, samt hjælpe og dygtiggøre vores tillidsvalgte og aktivister inden for ledelse, kampagneorganisering og hvervning samt det daglige foreningsarbejde med generalforsamlinger, mødeledelse, lokaløkonomi mv.

Som organisationskonsulent kommer du således til at spille en helt central rolle i organisationens arbejde med at øge synligheden lokalt, få flere nye medlemmer, opstarte og skabe øget aktivitet i SFU’s lokalafdelinger samt organisere flere frivillige i vores aktiviteter. Hvis du brænder for et særligt politikområde, er der et mulighedsrum for at arbejde tværpolitisk og med bevægelserne inden for dette område - det sker efter aftale med Daglig Ledelse.

Arbejdet forudsætter, at du er stede lokalt og deltager i møder, kampagneaktiviteter, uddannelsesbesøg mv. sammen med vores lokale ledere og aktivister. Du skal derfor regne med, at du kommer til at tilbringe en stor del af din arbejdstid uden for SFU’s landskontor, og vil arbejde tæt sammen med SFU’s distriktssekretærer, kontaktpersoner m.fl.

Derudover vil du komme til at arbejde med de ad hoc-opgaver der er i forbindelse med driften af et ungdomsparti.  

OM DIG

Du er god til at:

●      Sætte dig selv i gang samt arbejde effektivt og selvstændigt.

●      Skabe gejst og engagere mennesker omkring dig.

●      Være initiativrig, glad for at være på og skulle præstere i dit daglige arbejde.

●      Kunne lide at gå foran, tale i telefonen, være på kampagne, tale med fremmede og vende begrænsninger til muligheder.

●      Arbejde tæt sammen med andre.

●      Lære fra dig og inspirere andre og samtidig selv indhente ny viden og ideer ud fra egne erfaringer, andre organisationer, andre kampagner mv. som løbende bidrager til at udvikle SFU’s arbejde.

●      Håndtere pressede situationer uden at miste overblikket.

●      Arbejde med deadlines

●      Agere loyalt som ansat i en politisk organisation. 

Det er derudover et krav, at du har kendskab til SF Ungdoms mange aktiviteter samt arbejdet i afdelinger og distrikter.

Ydermere er det en fordel, hvis du forstår og kan bruge diverse billede- og videobehandlingsprogrammer, samt eventuelt har et kørekort, men ikke et krav.

OM ARBEJDSPLADSEN

Du vil have kontor på vores sekretariat i København, men arbejdet vil i høj grad foregå ude i SF Ungdoms afdelinger og distrikter. Du vil derfor også skulle forvente svingende arbejdstider.

Du vil blive en del af en ung og dynamisk arbejdsplads med ansatte, frikøbte og frivillige, der brænder for sagen. Sammen udgør vi et stærkt fællesskab, der arbejder hårdt og effektivt med koordineringsmøder og sociale aktiviteter. I dit daglige arbejde vil du skulle arbejde tæt sammen med SFU’s øvrige ansatte og daglige ledelse. Selvom vi er et ungt team, stiller vores arbejde krav om præcision og selvstændighed. Du får meget ansvar og rum til at udvikle dine opgaver og dit arbejdsområde, og vi gør meget ud af også at inddrage og dygtiggøre vores sekretariat politisk. Til gengæld forventer vi, at du bidrager til fælles målsætninger, arbejder loyalt over for organisationens beslutninger og overholder fælles aftaler i det daglige.

ANSØGNINGEN

Lyder jobbet som noget for dig?

Så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning til es@sfu.dk. Ansøgningsfristen er 21. juni 2019 kl. 12.00 med ansættelsessamtaler umiddelbart efter.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte landssekretær Emma Sjørvad på tlf. 40 57 20 61 eller på es@sfu.dk.

 
Esther Elmegaard Bæk