SF Ungdom

For kontaktpersoner

For kontaktpersoner

 

Er du kontaktperson eller anden tillidsvalgt i den lokalforening eller i dit distrikt, er det en god idé at læse med her. På denne side kan du nemlig finde alt, hvad du skal bruge som kontaktperson (og det, du ikke kan finde her, kan du altid få fra landssekretæren (Emma Sjørvad, es@sfu.dk)  eller den administrative medarbejder (Josefine Palmø, jp@sfu.dk). 

 

Trivsel og samvær i SFU

 

For at SFU kan blive den organisation, vi ønsker, er vi nødt til at have fokus på, hvordan vi behandler hinanden i sociale sammenhænge. Vi skal sikre et SFU, hvor alle kan være trygge og glade; til festerne, i de politiske diskussioner, og når vi mødes udenfor SFU. På den måde kan vi sikre, at alle kan udnytte deres fulde potentiale og bidrage til at gøre SFU større, stærkere og bedre end det allerede er. 

For at sikre, at SFU er og forbliver den mangfoldige organisation, vi ønsker, den skal være, er det vigtigt, vi forholder os til de ting, der nogle gange kan være svære at forholde sig til. I nedenstående dokument gennemgås det, hvad trivsel- og samværspolitik er, hvad vores egne regler siger, hvad lovgivningen siger, og hvordan vi skal forholde os til dette.

Fest- og alkoholpolitik

På landsledelsens 2. møde 2019-2020, vedtog man SFUs fest- og alkoholpolitik, særligt i forbindelse med nationale arrangementer. Med politikken følger dog en stor opfordring til at man lokalt også følger denne politik.

 
Esther Elmegaard Bæk