SF Ungdom

Aktivitetspulje og refusioner

 

 

På denne side kan du finde alt hvad du har brug for, hvis du skal foretage rejser for SFU, eller hvis du vil søge penge fra aktivitetspuljen til et arrangement. Har du brug for hjælp med noget af det, eller er du på nogen måde i tvivl om det mindste? Så skriv en mail til victor@sfu.dk!

 
 
 

Aktivitetspuljen

Hvis din afdelingen, udvalg eller dit distrikt skal holde en aktion, en fest eller et større arrangement har I mulighed for at søge økonomisk støtte til det. Udfyld ansøgningsskemaet og send det til victor@sfu.dk, så får du svar hurtigst muligt. Hvis du søger mere end 1.000 kr. skal du også bruge afrapportertingsskemaet.

 
 
 

Workplus

Hvis du har adgang til workplus og bruger det til at bestille togbilleter, er det vigtigt, at du bruger en referencekode, når du bestiller billet. Du kan finde en oversigt over de mest brugte referencekoder herunder.

Det er derudover vigtigt, at du kun bruger workplus til at bestille billeter til aktiviteter, som SFU dækker rejseudgifterne til. Herunder kan du finde en oversigt over, hvad du kan få rejserefusion for.

 
 
 

Rejserefusion

For at få rejserefusion skal du sende et billede eller et screenshot af din billet til victor@sfu.dk sammen med dine kontooplysninger. For rejserefusion for at have kørt i bil, skal du sende en mail til victor@sfu.dk med din start- og slutadresse, dine kontooplysninger samt informationer om, hvor mange der kørte med i bilen.

Hvis du vil læse mere om, hvornår du kan få rejserefusion, kan du læse mere ved at trykke på knappen herunder.