ORGANISATIONSKONSULENT PÅ DELTID

OM STILLINGEN

Som organisationskonsulent vil din primære opgave være at arbejde med organiseringen af SFU’s lokale aktiviteter og organisationsudvikling. Det vil være dit primære ansvar at igangsætte og understøtte SFU’s kampagneaktiviteter samt hjælpe og dygtiggøre vores tillidsvalgte og aktivister inden for ledelse, kampagneorganisering og hvervning samt det daglige foreningsarbejde med generalforsamlinger, mødeledelse, lokaløkonomi mv.

Som organisationskonsulent kommer du således til at spille en helt central rolle i organisationens arbejde med at øge synligheden lokalt, få flere nye medlemmer, opstarte og skabe øget aktivitet i SFU’s lokalafdelinger samt organisere flere frivillige i vores aktiviteter.

Arbejdet forudsætter, at du er mest muligt til stede lokalt og deltager i møder, kampagneaktiviteter, uddannelsesbesøg mv. sammen med vores lokale ledere og aktivister. Du skal derfor regne med, at du kommer til at tilbringe en stor del af din arbejdstid rundt om i landet, og vil arbejde tæt sammen med SFU’s distriktssekretærer, kontaktpersoner m.fl.

Desuden vil du komme til at arbejde med de ad hoc opgaver, der løbende opstår i forbindelse med driften af et ungdomsparti, f.eks. i forbindelse med afviklingen af landsledelsesmøder og større arrangementer.

Du vil indgå i et team sammen med én anden organisationskonsulent samt et par øvrige ansatte, hvilket giver god mulighed for sparring og fælles udvikling.

OM DIG

Du er god til at:

  • Sætte dig selv i gang samt arbejde effektivt og selvstændigt.

  • Skabe gejst og engagere mennesker omkring dig.

  • Være initiativrig, glad for at være på og skulle præstere i dit daglige arbejde.

  • At gå foran, tale i telefonen, være på kampagne, tale med fremmede.

  • Lære fra dig og inspirere andre og samtidig selv indhente ny viden og ideer ud fra egne erfaringer, andre organisationer, andre kampagner mv. som løbende bidrager til at udvikle SFU’s arbejde.

  • Håndtere pressede situationer uden at miste overblikket.

  • Arbejde med deadlines

  • Agere loyalt som ansat i en politisk organisation.

Det er derudover et krav, at du har kendskab til SF Ungdoms mange aktiviteter samt arbejdet i afdelinger og distrikter, eller er villig til at sætte dig ind i dette.

Stillingen er med tiltrædelse d. 1. august 2024 og ansættelsen løber som udgangspunkt til slutningen af juli 2025 med mulighed for forlængelse. Du vil være ansat 10 timer om ugen, og vi tilbyder stor fleksibilitet ifbm. eksamener og lignende, hvis du er studerende.

OM ARBEJDSPLADSEN

Du bestemmer selv, om du vil have kontor på vores sekretariat i København eller vil arbejde hjemmefra, hvis du f.eks. bor langt fra København. Det er således ikke et krav, at du bor i hovedstadsområdet.

Vi holder løbende sekretariatsmøder og prioriterer, at du bliver inkluderet i fællesskabet og hverdagen på sekretariatet, selvom du ikke er fysisk til stede.
En del af arbejdet vil desuden foregå ude i SF Ungdoms afdelinger og distrikter. Du vil derfor også skulle forvente svingende arbejdstider.

Du vil blive en del af en ung og dynamisk arbejdsplads med ansatte, frikøbte og frivillige, der brænder for sagen. Sammen udgør vi et stærkt fællesskab, der arbejder hårdt og effektivt med koordineringsmøder og sociale aktiviteter. I dit daglige arbejde vil du skulle arbejde tæt sammen med SFU’s øvrige ansatte og daglige ledelse. Selvom vi er et ungt team, stiller vores arbejde krav om præcision og selvstændighed. Du får meget ansvar og rum til at udvikle dine opgaver og dit arbejdsområde, og vi gør meget ud af også at inddrage og dygtiggøre vores sekretariat i det daglige arbejde. Til gengæld forventer vi, at du bidrager til fælles målsætninger, arbejder loyalt over for organisationens beslutninger og overholder fælles aftaler i det daglige.

ANSØGNINGEN

Lyder jobbet som noget for dig?

Så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning til dd@sfu.dk. Ansøgningsfristen er 9. juni 2023 kl. 23.59 med ansættelsessamtaler umiddelbart efter.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte organisatorisk leder David Dam Jensen på dd@sfu.dk